top of page

La Marzocco Lux D valkoinen

8.17.01.12
€1 091.20
Varastossa
1
Tuotetiedot

La Marzocco Home ja Mazzer ryhtyivät yhteistyöhön tavoitteenaan luoda ihanteellinen espressomylly kotikäyttöön. “Lux D” -kahvimylly on tämän yhteistyön tulos, ja tarjoaa monia uusia ominaisuuksia: on-demand -annostelu, 61 mm:n levyterät nopeaan jauhatukseen ja tehokkaaseen uuttoon, kolme erilaista viimeistelyä, joista valita, ja paljon muuta. “Lux D” todellakin on täydellinen espressomylly kotikäyttöön.

18 GRAMMAA 10 SEKUNNISSA*

Tämän kahvimyllyn 61 mm:n levyterät on suunniteltu kotibaristoja ajatellen. Ne pystyvät jauhamaan 18 grammaa kahvia vain 10 sekunnissa*. Levyterät mahdollistavat myös kahvin tasaisen jauhautumisen, mikä puolestaan mahdollistaa erinomaisen uuton.

*Jauhatusajat voivat vaihdella käyttämästäsi kahvista riippuen.

ON-DEMAND -ANNOSTELU, JOKA SOPEUTUU OMIIN KAHVINVALMISTUSTAPOIHISI

“Lux D” on valmis sopeutumaan omiin kahvinvalmistustapoihisi “On-Demand Dosing” -järjestelmänsä avulla. Käytitpä sitten vaakaa kahviannoksen punnitsemiseen tai et, “Lux” tarjoilee tarvitsemasi annoksen vaivattomasti.

PORTAATON JAUHATUKSEN SÄÄTÖ TÄYDELLISIÄ ESPRESSOJA VARTEN

Kuten kaikissa Mazzer-myllyissä, myös “Lux D”:ssä on portaaton jauhatuksen säätöjärjestelmä. Se mahdollistaa täydellisen espresson valmistuksen, sillä voit säätää jauhatusta omaan makuusi sopivaksi.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page