top of page

La Marzocco Linea Mini R

12.122.112.1
€5 493.20
Varastossa
1
Tuotetiedot


ESPRESSO-IKONIN INNOITTAMA

La Marzoccon uudelleen ideoima Mini Line inspiroi sekä kokenutta baristaa että uteliasta tutkimusmatkailijaa ja tekee jokaisesta espressolle omistetusta hetkestä elämyksen. Uudessa Linea Minissä yhdistyvät perinteet ja innovaatiot, sillä sen estetiikka on päivitetty Della Pietra Curve -yksityiskohdan ja pehmeän tuntuisten lisävarusteiden ansiosta, ja siinä on innovatiivisia toiminnallisia ominaisuuksia, kuten Brew-by-Weight, uusi esi-infuusiojärjestelmä ja helpotettu paineen säätö. Se on luotu työkaluksi niille, jotka unelmoivat täydellisestä espressosta, ja kumppaniksi seikkailuihin kotona ja sen ulkopuolella. Linea Mini on yhtä kaunis kuin suorituskykyinen, käyttövalmis ilman tila- tai aikarajoituksia.

Estetiikka: Linea Micra ja Linea Classic S -malleissa nähtyä "Della Pietra Curve" -muotoilua mukaillen Linea Mini on harmonisen tyylikäs. Etumittaristo maalataan korin värin mukaiseksi. Otamme käyttöön myös tyylikkään uuden hopean värivaihtoehdon, joka korvaa nykyisen harmaan.

Brew-By-Weight: Linea Mini on suunniteltu yhdistettäväksi La Marzoccon Brew-by-Weight-vaakaan, ja se tarjoaa Mass Mode -tilan, joka jäljittelee ABR-toiminnallisuutta johdonmukaisten paukkujen ja paremman työnkulun takaamiseksi kotona tai kahvilassa.

Shot Timer: Käyttäjäkokemuksen ja kotibaristapalautteen perusteella etupuolelle on lisätty shottiajastin panimolautasen yläpuolelle, jotta barista saa parempaa johdonmukaisuutta ja tietoa.

Integroitu ryhmäkorkki: Mahdollistaa paremman lämpötilan vakauden. Kattilan eristys lisää tehokkuutta.

Huuhtelutila: Kätevä vaihtotoiminto nopeaa, ennalta ohjelmoitua huuhtelua varten, mikä säästää aikaa ja varmistaa optimaalisen vedenkäytön.
"Soft Touch -viimeistely: Olemme viimeistelleet jokaisen kosketuspisteen, keittomelasta melan etukehykseen ja nuppeihin, jotta saataisiin aikaan premium-luokan tuntumainen kokemus.

Helppo pumpun paineen säätö: Tämä ominaisuus sijaitsee nyt kätevästi yläosassa, ja sen avulla voit vaivattomasti säätää valmistuksen painetta irrottamatta mitään rungon osia tai menemättä koneen sisälle.

"Soft Saturation System": Innovatiiviset itsepuhdistuvat virtausrajoittimet parantavat käyttökokemusta ja parantavat uuttamismahdollisuuksia.

Säiliöpohjainen esitäyttö: Linea Minissä on aikaesinfuusio sisäisestä säiliöstä tai putkistosta jokaisen espresson tarkempaa tutkimista varten.

Eristetty höyrysauva: Kuten Linea Micrassa, Linea Minissä on eristetty höyrysauva. Siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kärki monipuolisuuden vuoksi, ja siinä on PEEK-polymeerihöyrykärki parempaa eristystä ja puhtautta varten. Nykyinen Performance Touch -höyrysauva on myös saatavana lisävarusteena.

Muunneltava portafilter: Nyt vakio-ominaisuus, joka lisää joustavuutta ja mukavuutta.

Vesisäiliö ja tyhjennyslaatikko: Kuten Micrassa, myös Linea Minissä on irrotettava vesisäiliö, joka on helppo puhdistaa ja täyttää uudelleen. Tyhjennyslaatikon ritilä on saatavana helpottamaan Brew-by-Weight-asteikon integrointia. Näihin vaihtoehtoihin kuuluvat erilaiset tyhjennysritilät, jotka ovat samanlaisia kuin Micrassa, sekä Linea Minin vakiomallinen tyhjennysritilä.

Offline-tila: Parannettu IoT- ja sovellusyhteys mahdollistaa ominaisuuksien säätämisen Bluetoothin kautta Wi-Fi-yhteyden sijaan, mikä sopii erinomaisesti tapahtumiin tai paikkoihin, joissa ei ole internetyhteyttä.

Höyrytehon säätö: Mukauta höyrysauvan voimakkuus välillä 1-3 La Marzocco Home App -sovelluksen kautta, räätälöimällä se mieltymystesi mukaan.

Tämä espressokone on keittiöversio Linea Classicista, tuhansien ammattibaristojen rakastamasta koneesta, jota löytyy monen suosikkikahvilasta. Linea Mini on yhtä kaunis kuin toimiva, valmiina palvelemaan vuosia. Sen ominaisuuksia ovat kaksi boileria, integroitu ryhmä, kuumavesisuutin, lämpövakausjärjestelmä, sisäinen pumppu, PID-säätö, vesisäiliö, erillinen älysovellus ja barista-valot.

PUOLIAUTOMAATTINEN KÄÄNTÖVIPU

Tämän mallin puoliautomaattinen kääntövipu on saanut inspiraationsa niistä, joita on käytetty useimmissa La Marzocco -koneissa 1970-luvulta lähtien. Sitä ohjataan La Marzoccon klassisen vivunkääntöliitännän avulla, jota barista käyttää manuaalisesti. Linea Minin vipu aktivoidaan yksinkertaisella aloitus- ja pysäytysliikkeellä ryhmässä, vaikkakin elektronisen esi-infuusion avulla.

BARISTA-VALOT

LED-valaistuksen avulla voit keskittää kaiken huomiosi uuttamiseen.VESITANKKI

Integroitu 2,5 litran vesisäiliö tekee putkistoliitännästä valinnaisen.


  • Kahdella boilerilla varustettu espressokone
  • Kahvivesiboilerin tilavuus 0,17 l, höyryboilerin tilavuus 3 l
  • 2,5 litran vesisäiliö (ei vaadi vesiliitäntää)
  • Rotaatiopumppu
  • Maidonvaahdotin
  • Kuumavesihana
  • Boilerin lämpötilan säätöruuvi
  • Mitat k-l-s 38 cm x 36 cm x 45,5 cm
  • Paino 30 kg
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page