top of page

ROST & Co. Krafti espresso papu 1 Kg

R1002
€31.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Makukuvaus: Tuhti, täyteläinen, kaakaomainen

Meille robusta ja arabica ovat tasavertaisia kumppaneita ja Kraftissa ne sulautuvatkin saumattomasti yhteen. Guatemalalainen arabica tuo kahviin raikkautta ja makeutta, jota korkealla kasvanut pesty intialainen robusta täydentää pehmeällä, mutta rotevalla otteella. Tuhti, täyteläinen ja kaakaomainen Krafti toimii vahvana ja mielenkiintoisena espressona sekä pitkien juomien kaverina.

Robustamme tulee WOFFA-viljelijäyhteisöltä Wayanadista Keralasta, Etelä-Intiasta. WOFFAn jäsenet päättävät yhdessä Reilun kaupan lisän käytöstä - tämä on auttanut parantamaan viljelijöiden elinolosuhteita, sosiaaliturvaa ja ylipäätään yhteisön hyvinvointia. Reilun kaupan lisä on myös auttanut kehittämään paikallista infrastruktuuria ja viljelykäytänteitä.

Kraftin arabica puolestaan tulee Guatemalasta Quetzaltenangosta Colombasta Rio Negro -yhteisöltä, joka kuuluu COPECAFE-kooperatiiviin. Alue on ihanteellista kahvinviljelylle lämpötilan vaihdellessa 15-23 asteen välillä yhdistettynä sopivaan sadejakaumaan. Olemme hankkineet kahvin FECCEG-organisaation kautta. FECCEGin tarkoituksena on poistaa välikäsiä kahvin tuotanto- ja hankintaprosessista sekä edistää guatemalalaisen kahvin pääsyä maailmanmarkkinoille.

Alkuperä: Intia, Wayanad, Kerala. Guatemala, Quetzaltenango, Colomba.
Lajike: Intia Robusta 70% - Guatemala Arabica 30%
Prosessointi: Washed Robusta & Arabica

Paahtoaste: 4 / 5 (Tumma)

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page