top of page
Lisätietoa

Rakkautemme take-away-kahviin käy ympäristöllemme kalliiksi. Suosimalla uudelleen käytettäviä kuppeja voimme merkittävästi vaikuttaa ympäristön kuormitukseen. KeepCup on tyylikäs ja käytännöllinen kannellinen kuppi, joka sopii espressolaitteen suodatinkahvan alle.

KeepCup:it ovat BPA-vapaita ja myrkyttömiä. Kuppi säilyttää juoman kuumana 20-30 minuuttia pidempään kuin perinteinen pahvimuki. Mikroaaltouunin ja konepesun kestävyydensä ansiosta tuote on helppo ja käytännöllinen.

Monet värivaihtoehdot antavat sinulle mahdollisuuden suunnitella yksilöllisen kuppisi. Yrityksillä on lisäksi mahdollisuus tilata kuppeja omalla logolla tai tekstillä. Lue lisää brändätyistä kupeista alla.

Kupilla on väliä

Kertakäyttömukit ovat merkittävä rasite ympäristölle riippumatta siitä, onko valmistuksessa käytetty paperia, muovia vai polystyreeniä.

 

Kertakäyttömukien kasaantuminen kaatopaikoille on surullinen näkymä ongelmaan, joka kuormittaa rajallisia luonnonvarojamme. Uudelleen käytettävään kuppiin siirtyminen on itsessään pieni teko koko ympäristöongelmaan nähden, mutta se on merkittävä muutos ajattelussa.

Faktoja kertakäyttömukeista

- Maailmanlaajuinen kertakäyttömukien tuotanto on 500 miljardia mukia vuodessa; se on noin 75 mukia jokaista maapallolla olevaa ihmistä kohden.

- Kertakäyttömuki sisältää keskimäärin vain 5 % niistä raaka-aineista, joita tarvittiin sen valmistamiseen ja kuljettamiseen.

- Paperin kulutus on maailmanlaajuisesti lisääntynyt 400 % viimeisen 40 vuoden aikana.

- Yhden paperitonnin valmistamiseen tarvitaan 98 tonnia raaka-aineita.

- Suurin osa papereista, tarkalleen ottaen noin 71 %, tulee vieläkin ei-uusiutuvista hakkuista, hoitometsän tai kierrätyksen sijaan.

Faktoja KeepCupista

- Jo tähän mennessä KeepCupin käyttäjät ovat säästäneet 3 miljardin kertakäyttökupin joutumisen kaatopaikalle.

- Vertaa muovinkulutusta: 32 kertakäyttömukia ja kantta vastaa keskikoon KeepCupia.

- Arviomme mukaan tuotteen valmistamiseen käytetty energia tavoitetaan jo 15 kertakäyttömukin kohdalla, kun otetaan huomioon koko KeepCupin käyttöikä.

- Tuotteeseen sidottu energiakuorma on matala sekä valmistamisen että raaka-aineiden kannalta.

KeepCup Jälleenmyyntiin

 

Kauttamme voit tilata myös KeepCuppeja jälleenmyyntiin. Kupit tulevat 20-30 kupin laatikoissa. Mallistoihin ja värisarjoihin pääset tutustumaan tarkemmin kuvastosta.

Jälleenmyyntiin
Brändätyt

Suunnittele oma KeepCuppisi

Haluatko tilata KeepCuppeja yrityksesi logolla? KeepCup soveltuu erinomaisesti sekä toimistokäyttöön että liikelahjaksi. Tutustu alla eri brändäysvaihtoehtoihin tai ota suoraan yhteyttä yritysmyyntiimme.

3. Lähetä meille aineisto vektorimuodossa

4. Saatte vedoksen hyväksyttäväksi

5. Toimitusaika 6-8 viikkoa tilausvahvistuksestanne

1. Valitse malli, koko ja osien värit

KeepCupin sivuilla voit kätevästi kokeilla eri värikombinaatioita. Sivuilla löytyy kaikki saatavilla olevat mallit ja värit brändätyille kupeille.

2. Valitse määrä (alk. 240 kpl)

bottom of page